YARDIM |
Üye Listesi |
Takvim |
ARAMA |
Yeni Mesajlar |
![]() |
![]() |
Televizyonlar Lcd, Led, Plazma, 3D televizyonlar, panel tipleri, gözlük önerileri, kullanıcı yorumları ve incelemeleri |
A-101 Hi-Level Televizyonlarını Önerir misiniz?Türkiye Mining Yardımlaşma Forumu sitesindeki Televizyonlar - Lcd, Led, Plazma, 3D televizyonlar, panel tipleri, gözlük önerileri, kullanıcı yorumları ve incelemeleri kategorisi altındaki A-101 Hi-Level Televizyonlarını Önerir misiniz? isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
Yeni Konu Cevap Yaz |
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
||||
![]()
Ucuz fiyatı ve büyük ekran olması nedeniyle A-101de satılan Hi-level marka televizyonlar hep cazip gelmiştir.
Çoğu kullanan kişide gördüm. Görüntü kalitesi çok kötü değil. Full Hd 1080p gibi takıntıları olmayanlar için ideal diye düşünüyorum. Ama yazılım konusunda, kullanılırlık, kanal geçişi gibi durumlarda nasıldır? Donma vs oluyor mu? Kullanan kişiler detaylı bilgi verebilir mi? | ||||
|
||||
|
||||
![]()
bir yakınım aldı dünya kupası için. bayadır kullanıyor çok memnun.
| ||||
|
||||
|
||||
![]()
televizyon olarak iyi oyun filan için berbat
| ||||
|
||||
|
||||
![]()
link varmı nasıl tv bunlar
| ||||
|
||||
|
||||
![]()
Benim arkadaşta var, çok hızlı olmayan görüntüler normal fakat aksiyon sahneleri gibi hereketli görüntülerde görüntü kareleşiyor, çözünürlük düşmesi gibi oluyor.
| ||||
|
||||
|
||||
![]() | ||||
Bu mesaj için Cyborg kullanıcısına teşekkür edenler: | ||
|
||||
|
||||
![]() | ||||
|
||||
|
||||
![]()
Önermiyorum bu zamana kadar hiç bir malzemesi parçası uzun süre kullanıma dayanıklı değildir. Fiyatından da bellidir
![]() | ||||
Yeni Konu Cevap Yaz |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|